Skjul eller vis logo Ordet 'HESKJESTAD' i koksgrått med den røde bokstaven 'J' nedsunket av bokstavene 'Ca' rotert nitti grader mot klokka. Den røde bokstaven 'a' har falt inni den koksgrå bokstaven 'C'. Mellom 'E' og 'S' er de røde bokstavene 'll' som en liten detalj.
EndringsloggBilder — Litt om svevn.org

Om svevn.org

Sist endret den


Kall meg Cato. For ti år siden solgte jeg fire spillkonsoller og en stabel spill som nådde meg til midjen. Jeg var da så desorientert at jeg kjøpte kart og kamera. Siden ble jeg geomatiker. Etter hjemkomsten fra flate Akershus så jeg knatter og fjell jeg aldri hadde sett før. Hvordan ser vi hva som er, og hvor titt havner vel ting i bakgrunnen! Hva i all verden holder den sauen på med, og hvor mye ubevisst teori bruker jeg i tolkningen? Et kamera hermer etter sansene våre, men de er vel ingen fasit.

Teknisk

Enkelte nettlesere kan i særskilte situasjoner vrenge visningen av JPEG-bilder. Mer konkret kan mørke områder i bildet gro igjen, og jamne gradienter kan bli oppstykket. Dette er altså ingen effekt jeg har lagt på bildet.

Jeg har ikke testet disse nettsidene i alle typer gamle nettlesere, men de burde nedgraderes smidig. Er en 'A' en 'A' uansett hvordan den ser ut?

Hvorfor bildesamlingen ble hetende «Ek`ko her hitte»

«Ek`ko meine han mę' deh!» Kven sku tru at dei seie «eitkvart» andrestads! Og mangestads er ennå «hitte» «borte» sitt motstykkje. For motivan er jo der borte?

Kjell Cato Heskjestad er geomatiker og amatørfotograf, og kan nås på [email protected]
Vis eller skjul søkeboks